Please allow cookies
Profesionalno Partnerstvo

NAŠA FILOZOFIJA

Professional Partners - Together. A passion for hair

 

Vjerujemo da je cjelina veća od zbroja njezinih dijelova. Vjerujemo u zajedničku strast - strast za kosom. Vjerujemo u pravo partnerstvo - dugotrajni odnos na obostrano zadovoljstvo.

 

Mi smo Schwarzkopf Professional i postojimo radi frizera.

 

Naši partneri frizeri u srcu su svega što radimo. Sagradili smo naše dinamično poslovanje oko njih. Inovativni proizvodi, sveobuhvatna podrška, stručna edukacija, primjenjiva inspiracija i istinsko slavljenje ljubavi prema kosi - nudimo sve ovo i više. Svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših partnera frizera. To je ono što je najvažnije.

 

Schwarzkopf Professional Together
Company - Our History

NAŠA POVIJEST

Od samih naših početaka u trgovini Hans Schwarzkopf u Berlinu prije više od 100 godina, odlično smo razumjeli ljepotu i njegu kose. Naša vizija i postavljanje trendova, uvelike je utjecalo na razvoj tržišta. Volimo izazove i revolucionarnim brendovima redefiniramo granice mogućeg. Kao dio izrazito uspješne Henkel grupe, Schwarzkopf Professional znatno je proširio svoje poslovanje.

 

Danas se naši inovativni proizvodi mogu pronaći u frizerskim salonima i specijaliziranim trgovinama na svim kontinentima. U ovome trenutku posjedujemo 7.600 patenata - svaki od njih bio je prekretnica u boji, njezi i stylingu kose.

ZAJEDNIČKA SURADNJA

Želite li više? Više mogućnosti, uzbuđenja, inspiracije, izazova? Znate li svoje limite? Želite li ići još dalje? Postanite naš partner i budite dio ove globalno uspješne priče.